Vuonna 2004 Lorna Goode ja Kristin Calandra muuttivat käsityksen hevosurheiluun kuuluvasta pukeutumiskoodista. ”Olimme kyllästyneet nuhjuiseen tallityyliin ja halusimme asuja, joissa voit jatkaa päivääsi tyylikkäästi, ilman vaatteiden vaihtoa.” Goode Rider-vaatemerkin perustajat yhdistivät intohimonsa hevosiin ja pukeutumiseen.

Jotta lopputulos tyydyttää kunnianhimoista parivaljakkoa, he panostivat asujen räätälöinnissä erinomaiseen istuvuuteen, teknisiin materiaaleihin ja laajaan mallistoon naisille, miehille ja lapsille. Mallistoihin kuuluvat ratsastushousut, takit, liivit, paidat, poolot ja show-asusteet.

Suomeen Goode Rider asusteet on tuonut Tuija Naumanen. ”Ihastuin välittömästi tähän uskomattoman hyvännäköiseen mallistoon! Vaatteiden yksityiskohdissa on huomioitu ratsastaminen ja rakkaus hevosiin ainutlaatuisen hyvin.”

Tuija ”Tuitsa” Naumanen tekee haluttaessa tallikäyntejä – jos haluatte tutustua Goode Rider –mallistoon rauhassa omissa tiloissanne, kerätkää vain mukava porukkanne kokoon ja kutsukaa Tuitsa paikalle!
Goode Rider kuuma linja on 040 520 6962

GOODE RIDER -  RATSASTAJILLE